TESTIMONIAL VIDEO

TESTIMONIAL

Puan Rahimah
Neutrax Therapy Oil sangat bermanafaat terhadap kesan panas matahari keatas kulit badan. Ia juga meredakan kulit yg kering dan kusam. Saya juga menggunakan Neutrax Theraphy Oil terhadap cucu yang menghadapi kesan ruam susu dibahagian muka dan kesannya dapat dilihat seawal 3 hari penggunaan.
Puan Rahimah
Puan Noraini
Neutrax Original nerupakan sumber detox yg efektif bagi saya. Disamping itu, saya juga menggunakan Neutrax Therapy Oil sepanjang masa untuk memastikan kelembapan kulit
Puan Noraini / PNB, Kuala Lumpur
Puan Siti Haslinda
Neutrax Original sangat berkesan untuk masalah kegatalan yg saya hadapi, saya akan terus menggunakannya.
Puan Siti Haslinda / Felda Kelamah, N.Sembilan
Puan Alina
Saya mengalami masalah bintik bintik dimuka serta jeragat.Alhamdullilah selepas menggunakan produk Neutrax Therapy Oil secara konsisten, kesan-kesan jeragat semakin hilang.
Puan Alina / Felda Kelamah, N.Sembilan
Puan Janiza
Neutrax Therapy Oil telah membantu saya menghilangkan kesan parut yang saya alami dari dicakar kucing, dalam masa 3 hari parut semakin berkurangan dan kulit semakin pulih. Saya juga berpuas hati dengan Neutrax Original yang telah membantu pemulihan penyakit eczema adik saya, saya amat gembira dengan produk ini.
Puan Janiza / PNB Kuala Lumpur
Encik Hafiz
Neutrax Original membantu mengurangkan kesan penyakit sinus yang sering saya hadapi seperti bersin dengan kerap diwaktu pagi, selepas pengunaan minyak kelapa Neutrax ini, saya tidak lagi bersin dengan kerap diwaktu pagi.
Encik Hafiz / Mihas
Puan Jamilah
Saya menghadapi sakit gastrik yang agak kritikal dan amat bergantung kepada ubat-ubatan , namun gastrik saya masih ditahap yg sama. Setelah diperkenalkan kepada Neutrax Original, saya telah mengambilnya secara konsisten sebanyak 4 botol dan kini masalah gastrik saya telah tiada.
Puan Jamilah / Felda Air Hitam, Kluang Johor
Puan Nor Amly Ibrahim
Neutrax Therapy Oil telah membantu saya menangani masalah allergik akibat penggunaan sabun , kulit tangan saya menjadi semakin pulih dengan pengunaan konsisten Neutrax.
Puan Nor Amly Ibrahim / Acacia park, Nilai
Encik Muhamamd Riza,
Saya amat menyukai kesan lembut yang dirasai dikulit wajah dan tangan apabila menggunakan Neutrax Therapy Oil, saya tidak lagi perlu menggunakan pelembab kulit yang lain.
Encik Muhamamd Riza, / Taman Maj Merah, Melaka
Puan Mariah Ruhman
Setelah menggunakan Neutrax Oil secara konsisten, saya mendapat kesan kesan optimum seperti tidak lagi mengalami masalah lawas, badan yang cergas dan tidak mudah letih dan mengantuk, kulit sentiasa berada didalam keadaan lembap.
Puan Mariah Ruhman / Kondo Rakyat, Kuala Lumpur
Puan Hanum Bakar
Setelah mengamalkan Neutrax Original, badan tidak lagi mudah penat seperti sebelum pengunaan. Dengan Neutrax Oil, badan saya menjadi ringan dan cergas.
Puan Hanum Bakar / Taman Kemang, Kota Tinggi Johor
Cik Nurzakira
Saya telah disahkan menghidap penyakit cyst iaitu sejenis ketumbuhan yang sering dia alami oleh wanita, setelah menggunakan produk Neutrax Original secara konsisten, ketumbuhan cyst saya telah kecut dengan sepenuhnya dan pembedahan tidak lagi diperlukan bagi membuang ketumbuhan cyst tersebut.
Cik Nurzakira / Bachok, Kelantan
Encik Rosli Sidek
Neutrax Original telah meredakan allergik sinus yang telah saya hidapi seawal remaja, walaupun telah melakukan 2 pembedahan, saya masih mengalami sinus yang teruk, setelah saya diperkenalkan kepada minyak kelapa Neutrax , saya kini tidak perlu lagi bergantung kepada ubat allergic
Encik Rosli Sidek / PNB
Cik Muhazian Md Noor,
Setelah mengamalkan Neutrax Original, badan tidak lagi mudah penat seperti sebelum pengunaan. Dengan Neutrax Oil, badan saya menjadi ringan dan cergas.
Cik Muhazian Md Noor, / Tan Sri Amar, Johor
Nur Aqilah Ahmad
Neutrax Therapy Oil amat membantu saya meredakan kesan kesan allergi yang dihadapi akibat dari makanan laut dan penggunaan sabun . Kulit kaki saya dahulu selalu mengelupas dan dalam keadaan bersisik. Setelah mengamalkan pengunaan neutrax Theraphy Oil secara konsisten setiap hari, keadaan kulit kaki menjadi baersih Saya amat mnyukai akan bau harum Neutrax Theraphy Oil ini.
Nur Aqilah Ahmad / Perlis
Afzan Shafinaz Amek Yusoff
Neutrax Original Oil telah mengurangkan tanda-tanda selsema dan kahak akibat batuksaya hanya selepas diminum 2 kali sehari. Manakala Neutrax Theraphy Oil piulatelah Berjaya memulihkan kekeringan dimuka saya tanpa memerlukam pelembab biasalagi. Anak saudara saya pula telah pulih dari eczema selepas 2x penggunaan.Kakak saya menggunakan Neutrax Theraph Oil untuk mengatasi masalah kulat dicelah tangannya. Neutrax Original Oil dan Neutrax Therapy Oil sangat bagus untuk seisi keluarga saya.
Afzan Shafinaz Amek Yusoff / Kuala Lumpur
Jaga Desh
I have experience daily muscle cramp in the morning, with Neutrax Original Oil, my body is fully energetic and recover well.
Jaga Desh / Kuala Lumpur
Ain Syakirah
Dengan menggunakan Neutrax Therapy Oil , jeragat dikulit wajah saya makin berkurangan, kulit wajah menjadi semakin lembut. Terima kasih Neutrax Therapy Oil!
Ain Syakirah / Klang
Nurzakirahm
Saya mengalami kesakitan akibat dari ketumbuhan Cyst, Neutrax Original Oil telah mengecutkan ketumbuhan saiz dan saya tidak perlu melalui pembedahan.
Nurzakirahm / Kelantan
Nur Atiqah Tahir
Sebelum mengamalkan Minyak Neutrax Original, saya kerap mengalami sakit kepala sejak kebelakangan ini, Alhamdulillah kini sakit kepala saya semakin berkurang.
Nur Atiqah Tahir / Johor
Cecilia
I have tried Neutrax Therapy Oil on my hand due to few scratches, my hand skin immediately dry and heals better. My husband is now consuming Neutrax Therapy Oil for monitoring his blood pressure
Cecilia / Damansara Kuala Lumpur
Farah Suneera
I am very happy with Neutrax Therapy Oil, I have radiant and glowing skin now/ My Husband is experiencing better with his constipation problem.
Farah Suneera / Selangor
Fitrawati Zakaria
Neutrax Therapy Oil sesuai dipakai untuk penjagaan rambut yang sering gugur.
Fitrawati Zakaria / Kuala Langat
Nurul Akmal
Dengan menggunakan Neutrax Therapy Oil, luka dan parut dikulit saya cepat sembuh. Manakala dengan menggunakan Neutrax Original Oil masalah senggugut saya berkurangan dan badan saya mengalami perubahan menjadi lebih sihat
Nurul Akmal / Bachok Kelantan
Mohd fadly Samsudin
Neutrax Therapy Oil telah mengurangkan kesan kesan panau dikulit wajah saya.
Mohd fadly Samsudin / Kajang
Agnes Tham
With Neutrax Therapy Oil, my skin face is smoother and even tone than before.
Agnes Tham / Kajang Selangor
Nur Shafiqa Baharin
My face is glowing and smoother after 1 bottle usage of Neutrax Therapy Oil.
Nur Shafiqa Baharin / Johor Darul Takzim
Muhamad Nurhazmi Abd Manan
Saya mengalami luka cekam diibu jari kiri sudah berkurangan dari kesan bengkak selepas menggunakan Neutrax Therapy Oil secara konsisten secara sebulan.
Muhamad Nurhazmi Abd Manan / Kamunting Perak
Hajar Ainisha Mahad
Ibu saya telah mengalami kemalangan kecil, setelah menggunakan Neutrax Therapy Oil secara oral dan juga sapuan ditempat luka selama 2 minggu ,beliau telah sembuh sepenuhnya. Kami akan teruskan pengunaan Neutrax Therapy Oil ini
Hajar Ainisha Mahad / Batu Berendam, Melaka
Roszilah Manap
NEutrax Original telah berjaya membantu mengurangkan sakit migrain yang sering saya hadapi manakala Neutrax Therapy Oil tidak begitu berminyak dan sangat sesuai untuk kulit wajah saya.
Roszilah Manap / Subang Jaya, Selangor
Kak Nurcahaya
Setelah menggunakan Nuetrax Therapy Oil keatas kudis saya, kulit semakin sembuh dan lembut, manakala rambut pula semakin hitam dan berkilat dan tiada kelumumur.Neutrax Therapy Oil sangat mudah, tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
Kak Nurcahaya / Sabah
Nor Fahlriah M. Yunus
Sebelum menggunakan Neutrax Original Oil, saya kerap mengalami sakit Asma, dengan pengunaan minyak ini, symptom berkurangan dan saya menjalani kehidupan yang lebih selesa.
Nor Fahlriah M. Yunus / Bukit Tiram, Johor
Noraziela Mashodi
Pada tahun 2007, saya telah mengalami kemalangan motosikal yang mengakibatkan kesan parut dan kulit kering dibahagian siku.Setelah menggunakan Neutrax Therapy Oil secara konsisten, luka dan parut semakin pudar dan kulit saya tidak lagi kering.
Noraziela Mashodi / Simpang Renggam Johor
Nur Amyra Jalaludin
Masalah kesihatan saya adalah resdung, sering pening kepala dan juga masalah rambut gugur, setelah menggunakan Neutrax Therapy Oil, kesan resdung dan sakit kepala telah berkurangan dan rambut juga tidak lagi gugur. Kencing manis yang dihidapi oleh ibu saya telah pun berkurangan juga.
Nur Amyra Jalaludin / Pasir Gudang Johor
Khaw Peng Chin
I have an allergic problem with my skin.. I use Neutrax Theraphy Oil at night before sleep and my allergic became lesser the next day. Thank you Neutrax.
Khaw Peng Chin / Cyberjaya
Puan Kamina Salleh
Selepas menggunkan Neutrax Original Oil, masalah pernafasan saya menjadi senang. Neutrax Theraphy Oil juga melembapkan kulit saya. Walaupun mengalami krisis penyembuhan selama 2 hari, kini saya lebih sihat.
Puan Kamina Salleh / Felda Lenga Johor
Nur Rabiatuk Adawiyah
Saya mengalami gastrik dari tahun 2013.Saya mula mengamalkan Neutrax Original Oil setelah diperkenalkan oleh pengedar pada awal Februari 2015.Setelah pengunaan secara konsisten selama sebulan, saya lebih kerap sendawa, badan terasa ringan dan mudah lawas. Bagi saya Neutrax Original memang berkesan
Nur Rabiatuk Adawiyah / Batu Gajah Perak
Enily Thong
Setelah mengamalkan Neutrax Original, kesan kesan kebas di anggota badan sudah mula berkurangan.
Enily Thong / Bandar Puteri Puchong
Norizam
One of my friend recommended Neutrax Oil Vco when I was sick due to suspect of dengue, to my surprise, Neutrax Original Oil helps in reducing my viral load thus I experience the increase in my blood platelet in 2-3 days after usage. I can feel energetic and can breathe easily after that.
Norizam / PNB Kuala Lumpur
Johannil Johari
Neutrax Therapy Oil telah membantu meredakan kesan melecet dan luka luka kecil untuk sembuh dengan kadar cepat. Saya juga telah menggunakan Neutrax Oil untuk anak saya yang mengalami eczema dan gatal gatal dibahagian badan, penggunaan selepas 24 jam telah meredakan kesan ekzema dan gatal tersebut.
Johannil Johari / Taman Maluri Cheras
Azman Bahari
Gastrik saya telah berkurangan dan hamper sembuh setelah mengamalkan pengambilan Neutrax Original secara konsisten, saya tidak perlukan ubat hospital lagi untuk meredakan simptom gastrik saya
Azman Bahari
Aiman Azeem Saliman
Neutrax Original telah membantu meredakan kesan resdung dan sinus saya, manakala ibu saya mengambil Neutrax Therapy Oil untuk kesan kesan ekzema yang dihadapinya.
Aiman Azeem Saliman / Puchong Selangor
Mohd Hisham Abd Kadir
Saya mengalami resdung yang agak teruk tapi setelah mengamalkan sebotol Neutrax Original, saya kini sudah boleh menikmsti makanan laut yang tidak boleh dimakan sebelum ini akibat kesan gatal.
Mohd Hisham Abd Kadir / Kluang, Johor
Rozila Ahmad
Dengan menggunakan Neutrax Therapy Oil selama 2 minggu, kesan hitam dikulit wajah semakin berkurangan.
Rozila Ahmad / Selangor
Haleeda Mophd Ahlal
Apabila mengalami masalah jerawat, kesan jerawat dan parut susah untuk disingkirkan dan mengambil masa yang lama untuk pudar. Selepas menggunakan Neutrax Therapy Oil, kedan jerawat dan bintik hitam semakin pudar.
Haleeda Mophd Ahlal / Kluang Johor
Puan Noraini
Dengan mengamalkan Neutrax Original Oil, system penghadaman saya menjadi lebih baik.Neutrax Therapy Oil pula berfungsi untuk melembapkan kulit wajah saya.
Puan Noraini / PNB
Wan Hanim Khalil
Pengambilan Neutrax Original pada kali pertama telah memberikan saya krisis penyembuhan seperti migrain tetapi selepas 1 minggu, kesan kesan migraine mula hilang.Tidor saya lebih nyeyak dan system penghadaman saya lebih baik.
Wan Hanim Khalil / Kuala Lumpur
Jasni Jubri
Sejak menggunakan Neutrax Original, system penghadaman saya menjadibertambah baik.Kini saya jarang dijangkiti demam dan selsema.Saya juga lebih bertenaga. Dengan Neutrax Therapy , luka luka dan parut dapat sembuh dalam kadar yang cepat.
Jasni Jubri / Sungai Buloh Selangor
Illiani Ismail
Pada peringkat permulaan pengambilan Neutrax Theraphy Oil saya mengalami krisis penyembuhan dan merasa mengantuk, tapi saya merasa amat bertenaga selepas itu.Neutrax Therapy Oil berfungsi untuk mengecutkan jerawat dikulit wajah, ianya juga melembapkan dan melembutkan kulit
Illiani Ismail / Subang Jaya
Surya Azreen Kaflim
Sepanjang saya hamil, saya telah menggunakan Neutrax Original Oil secara konsisten, hasilnya saya melalui proses bersalin dengan mudah, kulit bayi amat bersih dan tiada kera dikepala bayi seperti kebiasaannya
Surya Azreen Kaflim / Kuala Lumpur
Ikmal Hisham Mohd Kamal
Saya menghidapi migraine selama 13 tahun, setelah mengambil Neutrax Original Oil selama sebulan, saya tidak lagi mengidap sakit migraine.Saya juga menghidapi Ekzema yamg sangat teruk, Neutrax Therapy Oil sangat berkesan meredakan kesan kesan ekzema, begitu juga dengan luka dan parut. Ianya berkesan dalam tempoh yang singkat
Ikmal Hisham Mohd Kamal / Damansara Petaling Jaya

Made to order writing articles essays that were designed to accomplish our your family needs. Our organization is here now available for you. We produce particular essays of substantial-leading quality that satisfy all of your current standards write my essay for me