TESTIMONIAL

Puan Rahimah
Neutrax Theraphy Oil sangat bermanafaat terhadap kesan panas matahari keatas kulit badan. Ia juga meredakan kulit yg kering dan kusam. Saya juga menggunakan Neutrax Theraphy Oil terhadap cucu yang menghadapi kesan ruam susu dibahagian muka dan kesannya dapat dilihat seawal 3 hari penggunaan.
Puan Rahimah
Puan Noraini
Neutrax Original nerupakan sumber detox yg efektif bagi saya. Disamping itu, saya juga menggunakan Neutrax Theraphy Oil sepanjang masa untuk memastikan kelembapan kulit
Puan Noraini / PNB, Kuala Lumpur
Puan Siti Haslinda
Neutrax Original sangat berkesan untuk masalah kegatalan yg saya hadapi, saya akan terus menggunakannya.
Puan Siti Haslinda / Felda Kelamah, N.Sembilan
Puan Alina
Saya mengalami masalah bintik bintik dimuka serta jeragat.Alhamdullilah selepas menggunakan produk Neutrax Theraphy Oil secara konsisten, kesan-kesan jeragat semakin hilang.
Puan Alina / Felda Kelamah, N.Sembilan
Puan Janiza
Neutrax Theraphy Oil telah membantu saya menghilangkan kesan parut yang saya alami dari dicakar kucing, dalam masa 3 hari parut semakin berkurangan dan kulit semakin pulih. Saya juga berpuas hati dengan Neutrax Original yang telah membantu pemulihan penyakit eczema adik saya, saya amat gembira dengan produk ini.
Puan Janiza / PNB Kuala Lumpur
Encik Hafiz
Neutrax Original membantu mengurangkan kesan penyakit sinus yang sering saya hadapi seperti bersin dengan kerap diwaktu pagi, selepas pengunaan minyak kelapa Neutrax ini, saya tidak lagi bersin dengan kerap diwaktu pagi.
Encik Hafiz / Mihas
Puan Jamilah
Saya menghadapi sakit gastrik yang agak kritikal dan amat bergantung kepada ubat-ubatan , namun gastrik saya masih ditahap yg sama. Setelah diperkenalkan kepada Neutrax Original, saya telah mengambilnya secara konsisten sebanyak 4 botol dan kini masalah gastrik saya telah tiada.
Puan Jamilah / Felda Air Hitam, Kluang Johor
Puan Nor Amly Ibrahim
Neutrax Theraphy Oil telah membantu saya menangani masalah allergik akibat penggunaan sabun , kulit tangan saya menjadi semakin pulih dengan pengunaan konsisten Neutrax.
Puan Nor Amly Ibrahim / Acacia park, Nilai
Encik Muhamamd Riza,
Saya amat menyukai kesan lembut yang dirasai dikulit wajah dan tangan apabila menggunakan Neutrax Theraphy Oil, saya tidak lagi perlu menggunakan pelembab kulit yang lain.
Encik Muhamamd Riza, / Taman Maj Merah, Melaka
Puan Mariah Ruhman
Setelah menggunakan Neutrax Oil secara konsisten, saya mendapat kesan kesan optimum seperti tidak lagi mengalami masalah lawas, badan yang cergas dan tidak mudah letih dan mengantuk, kulit sentiasa berada didalam keadaan lembap.
Puan Mariah Ruhman / Kondo Rakyat, Kuala Lumpur
Puan Hanum Bakar
Setelah mengamalkan Neutrax Original, badan tidak lagi mudah penat seperti sebelum pengunaan. Dengan Neytrax Oil, badan saya menjadi ringan dan cergas.
Puan Hanum Bakar / Taman Kemang, Kota Tinggi Johor
Cik Nurzakira
Saya telah disahkan menghidap penyakit cyst iaitu sejenis ketumbuhan yang sering dia alami oleh wanita, setelah menggunakan produk Neutrax Original secara konsisten, ketumbuhan cyst saya telah kecut dengan sepenuhnya dan pembedahan tidak lagi diperlukan bagi membuang ketumbuhan cyst tersebut.
Cik Nurzakira / Bachok, Kelantan
Encik Rosli Sidek
Neutrax Original telah meredakan allergik sinus yang telah saya hidapi seawal remaja, walaupun telah melakukan 2 pembedahan, saya masih mengalami sinus yang teruk, setelah saya diperkenalkan kepada minyak kelapa Neutrax , saya kini tidak perlu lagi bergantung kepada ubat allergic
Encik Rosli Sidek / PNB
Cik Muhazian Md Noor,
Setelah mengamalkan Neutrax Original, badan tidak lagi mudah penat seperti sebelum pengunaan. Dengan Neytrax Oil, badan saya menjadi ringan dan cergas.
Cik Muhazian Md Noor, / Tan Sri Amar, Johor
Nur Aqilah Ahmad
Neutrax Theraphy Oil amat membantu saya meredakan kesan kesan allergic yang dihadapi akibat dari makanan laut dan penggunaan sabun . Kulit kaki saya dahulu selalu mengelupas dan dalam keadaan bersisik. Setelah mengamalkan pengunaan neutrax Theraphy Oil secara konsisten setiap hari, keadaan kulit kaki menjadi baersih Saya amat mnyukai akan bau harum Neutrax Theraphy Oil ini.
Nur Aqilah Ahmad / Perlis